Duurzaam denken

Duurzaam denken

Kopzorgen over je personeel? Dat is echt niet nodig. Vzeker helpt je met alle zaken rondom arbo, RI&E, verzuim, arbeidsongeschiktheid en personeelsverzekeringen. Zo krijg jij je handen vrij om goed werkgeverschap in de praktijk te brengen. Daarbij denken we duurzaam. We kijken niet alleen naar regels en wetten, maar beantwoorden vooral de vraag hoe jij je personeel – en jezelf - duurzaam kunt (blijven) inzetten. Onze kennis, ervaring, knowhow en netwerk zetten we in om je te ‘vzekeren’ van maatwerk.

Zorgen en zaken uit handen nemen

Jij wilt als ondernemer alle zaken goed regelen. Dat geldt voor jezelf én je medewerkers. Wij doen dat met liefde, plezier én veel kennis voor je. De kracht van Vzeker is vooral het uit handen nemen van jouw zorgen én zaken. Daarom werken we met een doordacht stappenplan:

 1. Analyse
  Wat speelt er binnen jouw organisatie? Is er nog winst te halen in preventie, RI&E, arbo en verzuimbegeleiding? Voldoet jouw aanpak wel aan de eisen die de verzekeraar stelt? Welke werknemers- en werkgeversregelingen brengen balans in jouw onderneming?
  De antwoorden op deze vragen zoekt Vzeker samen met jou. Duidelijkheid over je huidige situatie geeft al veel zekerheid over waar je nog winst kunt behalen.
 2. Actieplan
  Dankzij onze expertise en ervaring kunnen we een helder, concreet actieplan opstellen. Dat gaat veel verder dan ‘vzekeren’. We zorgen ook voor een duidelijk preventie- en communicatieplan. Want voorkomen is altijd beter dan verzekeren!
 3. Begeleiding
  Goede voornemens gewoon waarmaken: ook daarvoor kun je op ons vertrouwen. Naast kennis en ervaring in personele verzekeringen kunnen we je ook begeleiden en ondersteunen in arbozaken en casemanagementbegeleiding.
 4. Onderhoud
  Mensen, organisaties en de wereld om je heen veranderen. Daar passen wij onze adviezen, werkzaamheden en verzekeringen op aan. Periodiek praten we daarom met jou over je zaken, dromen en plannen. Zo ben jij ‘vzekert’ van de juiste balans in goed ondernemerschap.
 

Vzeker