Vzeker nieuwe shirtsponsor PSV heren 1

Per ingang van dit nieuwe seizoen 2022/2023, waarin heren 1 uitkomt in de Eredivisie, is Vzeker de nieuwe shirtsponsor van heren 1 PSV Handbal!

Vzeker ondersteunt het MKB en grote ondernemingen met het doordacht afdekken van bedrijfs- en personeelsrisico’s. Zij geven eerlijk, onafhankelijk advies over zakelijke schade-, personeels- en verzuimverzekeringen, waarbij zij altijd zoeken naar de persoonlijke balans tussen ondernemersvrijheid en het afdekken van reële risico’s.

Vzeker en PSV Handbal zijn een perfecte match, omdat zij beide met kennis, ervaring en vooral ook veel plezier te werk gaan.

De Salarisfabriek en Vzeker zijn een partnership aangegaan

desalarisfabriek

partnerDe Salarisfabriek verzorgt de salarisadministratie voor ondernemingen en accountantskantoren in Nederland tegen laagste prijs garantie. Vzeker ondersteunt het MKB en grote bedrijven met het afdekken van bedrijfs- en personeelsrisico’s door het geven van eerlijk, onafhankelijk advies over zakelijke schade-, personeels- en verzuimverzekeringen. Dit partnership garandeert onze bestaande en nieuwe relaties maximale ondersteuning en praktische begeleiding.

Wat is WBTR?

Ben jij ook bestuurslid of bestuurder?

Het is natuurlijk goed om als vrijwilliger in het bestuur plaats te nemen van een VVE, stichting of sportvereniging. Deze activiteiten zijn niet altijd zonder gevaar als het gaat om uw privé vermogen. U loopt namelijk het risico om ook privé voor een vermogensschade aangesproken te worden. Ook als bestuurder van een vereniging of stichting kan u, anders dan vaak gedacht, ook in privé aangesproken worden voor financiële tekorten

Lees meer

Vzeker