In balans brengen

In balans brengen

Ondernemen is voortdurend balanceren: tussen kansen en risico’s, tussen snoeien, groeien en bloeien en tussen dromen en doen. Vzeker helpt je om bewust keuzes te maken die je helpen de balans te vinden in toekomstgericht en duurzaam ondernemen.

Vzeker jezelf van rust

Ondernemen is je passie volgen. Als je onderneming groeit, is het soms lastig om ruimte te blijven geven aan die passie. Er komen veel zaken en vragen op je af. Dan is het goed om zo nu en dan even stil te staan en de balans tussen passie en ondernemen terug te vinden. Vzeker helpt daarbij. Door samen met jou te kijken waar je bedrijfsrisico’s liggen, of je processen verzekeringstechnisch op orde zijn en hoe je winst kunt halen met het juiste verzekeringspakket. Dat geeft de zekerheid om in alle vrijheid te kunnen ondernemen. En ook belangrijk: het geeft balans in jouw ondernemerschap.

 1. Analyseren
  Welke bedrijfsrisico’s zijn er in jouw onderneming en branche? Op welke manier kun je of moet je die afdekken? Valt er nog winst te halen in preventie of aanpassing van processen? Voldoet je werkwijze wel aan de ‘kleine lettertjes’ van je huidige verzekering?
  Samen met jou maken we een duidelijke risicoanalyse. Dat geeft rust en houvast, waardoor je beter kunt ondernemen. Natuurlijk zetten we daar onze kennis, ervaring, expertise en netwerk voor in. We gaan veel verder dan ‘verstand van verzekeren’. We zijn zelf ondernemers en spreken jouw taal. 
 2. Kiezen
  De hamvraag voor elke ondernemer: welke risico’s wil ik in welke mate afdekken?
  Het antwoord op die vraag is voor elke ondernemer anders. Aan de hand van onze analyse bespreken we welke opties er zijn. Dat zijn er meer dan je denkt. Naast verzekeren kun je ook denken aan preventie, bewaking of zelfs het afstoten van bepaalde risicovolle activiteiten. We geven een gedegen adviesrapportage, waarin we uitleggen welke opties er zijn en waarom we bepaalde oplossingen adviseren. Zo kun jij weloverwogen een oplossing of dienst kiezen die bij jou past.
 3. Organiseren
  Elke onderneming heeft bepaalde verzekeringen nodig, zoals een aansprakelijkheids-verzekering, brandverzekering en verzekeringen voor andere risico's die je niet zelf kunt of wilt financieren. We adviseren onafhankelijk en heel concreet over welke (aanvullende) verzekeringen voor jou zinvol zijn. En natuurlijk regelen we alles van A tot Z: van afsluiten tot en met het soepel afwikkelen van claims. Goed om te weten: Vzeker heeft ruime ervaring in het afwikkelen van complexe claims.
 4. Onderhouden
  Mensen, organisaties en de wereld om je heen veranderen. Daar passen wij onze adviezen, werkzaamheden en verzekeringen op aan. Periodiek praten we daarom met jou over je zaken, dromen en plannen. Zo ben jij ‘vzekert’ van de juiste balans in goed ondernemerschap

Goed geregeld

Over verzekeren valt veel te vertellen. Dat doen we graag tijdens een persoonlijk gesprek. We leggen je dan meteen uit hoe we alles goed voor je regelen. Logisch, want we houden van ons vak en hebben er plezier in om jou te ‘vzekeren’ van een vangnet dat je alle zekerheid én vrijheid geeft om te ondernemen op jouw manier.

Vzeker