Vzekeren is een vak

Vzekeren is een vak

Kennis, ervaring en vooral heel veel plezier in het vak: dat is een notendop waarom Jeroen Klaassen en Patrick van de Sande al bijna 30 jaar ondernemers ondersteunen in verzekeringen. Vanaf 2020 hebben ze hun kennis en krachten gebundeld in Vzeker. Zo hebben ze zichzelf verzekerd van aanvullende kennis en specialisaties. Samen zijn ze goede sparringpartners voor ondernemers die een betere balans willen tussen de vrijheid van ondernemen en het afdekken van bedrijfsrisico’s.

 

Vzeker is visie

Wat de aanpak van Vzeker anders maakt?
Dat Jeroen en Patrick altijd zoeken naar de persoonlijke balans tussen ondernemersvrijheid en het afdekken van reële risico’s. Klakkeloos verzekeren: daar doen we bij Vzeker niet aan!
De juiste vragen stellen, sparren met ondernemers en van daaruit adviseren, begeleiden en ontzorgen: dat is onze kracht. We geven advies hoe je bestaande middelen, zoals een RI&E, kunt inzetten om je bedrijfsrisico's te beperken. Vanuit onze ondernemersvisie risico’s inventariseren, inzichtelijk maken en waar nodig verzekeren en ontzorgen: dat is hoe we (meer)waarde geven aan jouw bedrijfs- en personeelsverzekeringen.

Vzeker is verder kijken

Ondernemen is groeien. Hoe kun je beheerst en veilig groeien en tegelijkertijd je bedrijf en medewerkers tot bloei laten komen? Dat gaat veel verder dan ‘periodiek onderhoud’. Wij adviseren je proactief over de actuele ontwikkelingen in de verzekeringsmark, wet- en regelgeving en welke consequenties dit heeft voor jouw bedrijf en en personeel. Zo loop je nooit achter de feiten aan, maar juist op jouw zaken vooruit.

Vzeker is volledig

We willen je compleet ontzorgen.Daarom hebben we ook een compleet aanbod in bedrijfs- en personeelsverzekeringen. Vzeker werkt samen met grote, gerenomeerde verzekeringsmaatschappijen, volmachten en gespecialiseerde industriële en internationale beursmakelaars. 

Bezoek mijn Linkedin profiel

VZeker 39

Jeroen Klaassen

VZeker 38

Patrick van de Sande

Vzeker