Ziektekosten 2024

Ontdek, vergelijk en sluit direct af

Iedereen in Nederland is verplicht een basiszorgverzekering af te sluiten. Welke zorg vanuit de basisverzekering vergoed wordt bepaalt de overheid. 

Bij het zoeken naar een goede zorgverzekering is de premie vaak een belangrijke bepalende factor. Maar pas op: voor zorgverzekeringen met een lage premie kunnen beperkingen gelden, zoals de vergoedingen voor de ontvangen zorg.

Voorkom onaangenaam prijskaartje achteraf

Verzekeraars ontwikkelden in de afgelopen jaren verschillende varianten op die basisverzekering. Het verschil zit dan niet in de dekking, maar bijvoorbeeld in de hoogte van de vergoeding die u ontvangt, de kosten van de eigen bijdrage of beperkingen in vrij keuze van ziekenhuis of specialist. Dat komt mede door afspraken die de zorgverzekeraars maken met zorgverleners.

Als u of gezinsleden of medewerkers zorg nodig hebben en zij ontvangen die van hun zorgverlener waar hun verzekeraar geen afspraken mee heeft, dan bestaat de kans dat zij een deel van de kosten zelf moeten betalen. In dat geval kan de premie van de basiszorgverzekering aantrekkelijk zijn, maar bij declareren van de kosten een onaangenaam prijskaartje hebben. 

Vrijblijvend en persoonlijk advies

Vzeker helpt u graag met het vergelijken van de verschillende zorgverzekeringen die passen bij hun situatie. Dat levert niet alleen een passende zorgverzekering op, maar kan dankzij collectiviteitskorting ook een besparing voor 2024 opleveren.

Vzeker werkt samen met serviceprovider Upiva. Zij verzorgen de polisadministratie en als zorgspecialisten beantwoorden zij graag al uw vragen omtrent uw ziektekostenverzekering. Telefoonummer  088 – 000 8333. Vzeker blijft uw vaste en vertrouwde intermediair. Vzeker begeleidt u , werkgever en werknemer bij collectiviteitskeuze maar ook bij wachtbemiddeling of klachten over uw zorgverzekeraar.

Vergelijken en afsluiten.

De volgende verzekeraars kunt u bij Vzeker/upiva vergelijken en afsluiten. Let op ook als u rechtstreeks hier verzekerd bent kunt u kiezen voor dezelfde verzekeraar met collectieve korting.

Samenwerkende zorgverzekeraars

VGZ ,Menzis, CZ,Zilveren Kruis , Aevitae, Ohra,

Nationale Nederlanden, Stad Holland , ONVZ 

Vzeker